DB4

Analizor pe 4 canale  dB4

dB4 este un analizor portabil de zgomot si vibratii constand dintr-o unjiitate de achizitie SB2.0  pe  4 canale combinata cu unul din softuri ale gamei 01dB (Dbfa sau dBENV). Conectate la un computer prin port USB, sistemul dB4 ofera 4 intrari ICP de 24 bit  pentru o operare performanta, ambele in modul portabil sau fix.

Combinate cu dBFA suite, sistemul dB4 se transforma intr-0un analizor performant pentru achizitie si procesare in timp real.  Simplu de folosit si de accesat, dB4 poate fi folosit la masuratori afara, la bordul unui vehicol sau in laborator. De la FFT la……. Sistemul dB4 ofera o gama larga de functii atat pentru experti cat si pentru cei mai putin pregatiti.

Asociate cu softul dBENV, sistemul dB4 se transforma intr-un sonometru de clasa 1, dar cu 4 canale simultane. Datele sunt colectate cu ub soft dBTRIG, care ramane, de aceasta data, referinta pentru masurarea lui Leq scurt. Ansamblul dB4 – dBTRIG poate fi folosit atat pentru masuratori simple de indicatori acustici cat si pentru masuratori complexe, de ex. pentru monitorizari de zgomot si vibratii, Datele masurate sunt apoi procesate in softul dBTRAIT folosit de mii de beneficiari din intreaga lume. Acest soft performant permite accesul la  programe de procesare  care sunt esentiale pentru analiza de zgomot  si vibratii, ce include integrarea reglementarilor acustice internationale.