FUSION SMART

FUSION este noul sonometru/ analizor profus de 01dB . Bazat pe un design compact,  robust si practic , FUSION este conceput pentru activitatea de teren . Avand in dotare  functionalitati importante care faciliteaza primul rand analiza   dar si masuratorile de zgomote si de vibratii, FUSION  permite sa monitorizati masuratorile de la distanta .
Fiind  un echipament de clasa 1 IEC 61-672 ,  FUSION  va garanteaza date de o inalta calitate metrologică  . Multioperational ,acesta  concentrează performanța și simplitatea într- un singur aparat . Conectat la un senzor wireless inteligent, FUSION înregistrează semnalul de vibrații pe 3 axe simultane cu indicatori acustici și semnal audio .
FUSION este parte a unui " ecosistem " unic avand ca scop imbunatatirea productivității dumneavoastră . Veți aprecia ușurința de utilizare și posibilitatile multiple de procesare a software-lui. . Accesand Serviciul Clienti al 01dB   puteti beneficia de o serie de servicii conexe : suport  telefonic , scolarizare , de laborator de etalonare , centru de reparații , inchiriere de echipamente..