dozimetrul de vibratii VIB

Dozimetrul de vibratii VIB 

Dozimetrul de vibratii VIB impreuna cu  softul dBMAESTRO ofera   o solutie perfecta pentru a avalua expunerea individuala la vibratii in cadrul locului de munca, in conformitate cu Directiva Europeana 2002/44/EC si cu alte standarde (ISO 8041 (2005), ISO 5349 (2001), ISO 2631 (1997)).

Aparatul compact si ergonomic  cuprinde functii pentru a procesa, a stoca si a transfera datele colectate referitoare la vibratii. Folosind o tableta sau un PC echipate cu softul dBA(8), utilizatorii pot coordona  pana la cinci dozimetre  simultan. Tehnologia Bluetooth permite utilizatorilor sa analizeze datele la distanta, fara a deranja operatorul la locul de munca, in timpul masuratorii. Astfel datele masurate reflecta perfect conditiile actuale de munca.

Avand o configuratie versatile, dozimetrul VIB poate fi folosit in mai multe feluri. Pentru a demara o masuratoare tipica mana-brat sau corp intreg se atinge o singura tasta si operatiunea va demara pentru a colecat date in conformitate cu parametrii pre-setati.

Memoria importanta a aparatului (2 GB) permite masuratoarea paralela si inregistrarea ????  oferind posibilitatea unei analize si mai detaliate.