CADNAA - Software de previzionare a zgomotului in exterior

CadnaA   Software de predictie a zgomotului ambiental

CadnaA este lider de software de calcul, prezentare, evaluare și predicție a zgomotului ambiental. Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a studia imisiilor de zgomot a unei instalații industriale, a unui nou drum sau sistem de cale ferată sau chiar ale unor orașe întregi sau zone urbane, CadnaA este proiectat să indeplineasca  toate aceste sarcini.

Cu mai mult de 30 de standarde implementate și orientări, algoritmi de calcul complicati, instrumente extinse pentru manipularea obiectelor,  vizualizare 3D  și interfața foarte prietenoasa pentru utilizator,  CadnaA este software-ul perfect să se ocupe de calculul zgomotului național și internațional și proiecte de cartografiere zgomot de orice dimensiune.

CadnaA impreuna cu extensia Opțiunea APL permite, de asemenea, calcularea, evaluarea și prezentarea  distribuției aerului poluat.

Cu capacitățile sale tehnice și ușurința de utilizare CadnaA reprezintă  o realizare tehnologica de varf . CadnaA comunică perfect cu alte aplicații Windows, cum ar fi procesoare de text, calcul tabelar calculatoare, software CAD și baze de date GIS.

CadnaA include o interfață de utilizator multilingvă și este aplicată cu succes în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.