EAGLE

OneProd EAGLE este un senzor wireless inteligent ușor de instalat pentru a asigura monitorizarea continuă a stării de functionare a mașinilor rotative . Orice producător isi poate fiabiliza starea masinilor  sale de producție cât mai simplu posibil , evitând în același timp constrângerile inerente de instalare pentru soluțiile tradiționale cu fir .

EAGLE asigură o reducere drastică a costurilor de instalare  generand o economie de materiale importanta în conditii de mediu severe, crescând astfel fiabilitatea de ansamblu a unui parc industrial , monitorizand simultan un număr mai mare de masini .

Aceasta  soluție autonomă   fara fir are o implementare deosebit de simpla pentru o monitorizare on-line permanenta sau temporara . Instalarea se realizează rapid în doar 3 pași: poziționarea senzorilor pe mașini , fixarea routerului ISA100.11 wireless la o distanță adecvată și apoi începe monitorizarea de la interfața CMS . Fără compromisuri legate de masuratori , EAGLE permite achiziția  automată a semnalelor de vibratii dinamice necesare pentru o detectare precoce a eventualelor deficiente in functionarea echipamentelor de productie

Brosura