MVX

MVX    Sistem online inteligent de monitorizare

Sistemul MVX autonom și inteligent de la ONEPROD este destinat pentru monitorizarea multi-canal continua a   mașinilor rotative,  permitand detectarea timpurie a defectelor. Acesta este punctul culminant al ONEPROD  dupa 25 de ani de experiență de monitorizare a mașinilor în întregul sector industrial.

ONEPROD MVX este un sistem versatil, oferind 8-32 canale de achiziție de date pentru toate tipurile de semnal (IEPE, tensiune în curent alternativ, tensiune DC, 4-20 mA, impulsuri). Avand o configurare flexibila și o  capacitatea de calcul extinsa, acest sistem face posibilă punerea implementarea  monitorizarii inteligente.

Folosit în combinație cu software XPR, sistemul MVX este in pr. Acesta poate fi, de asemenea, folosit ca o unitaincipal o platforma de achizitie online dar poate functiona  si complet autonoma si sa  comunice direct cu automatele  de control.

Cu MVX, mașini va fi monitorizat în orice moment, inclusiv în caz de intrerupere a  rețelei de alimentare. Mentenanta predictiva prin MVX  constituie o garantie că toate informațiile necesare sunt disponibile atunci când este necesar

 Brosura