FALCON - Echilibrare

FALCON - Echilibrare

Integrand  know-how-ul ONEPROD în mașini rotative , FALCON asigura echilibrarea prin intermediul unui modul dedicat care asigură atât ușurința de punere în aplicare și o fiabilitate de neegalat .

Revoluționar și unic , această soluție inovatoare este compusa dintr- un instrument portabil  autonom  multicanal, dotat cu un ecran color  touch screen și  cu accesorii integrate ( camera foto , stroboscop ... ) .

FALCON asista operatorul pe tot parcursul echilibrarii unei mașini . Cu o interfață prietenoasă și intuitivă , instrumentul stabilește dimensionara și poziționarea optima a greutatilor de corectie  pe rotor . Fiecare etapa de măsuraratoare este detaliata  pas cu pas  : configurarea mașinii ,  compensarea Run-out , definirea  greutatilor de testare , măsurarea vibrațiilor cu noile greutati, reglajul fin al greutatilor si probarea echilibrarii . Rezultatele sunt comparate automat cu standardele actuale pentru a asigura fiabilitatea de echilibrare . Raportul personalizat care  include toate datele , graficele și fotografile este generat automat cu un click!

Pentru toată lumea , FALCON este acum instrument de referință pentru a corecta rapid și cu un nivel ridicat de fiabilitate dezechilibrul masinilor din site-ul industrial .