WED

Dozimetrul de zgomot WED

Dozimetrul de zgomot WED si softul asociat Dblexd ofera solutia perfecta de a evalua expunerea individuala la zgomot  la locul de munca, in conformitate  cu Directiva Europeana 2003/10/EC si cu mai multe standarde BS EN 61252.

Aparatul compact si ergonomic  cuprinde functii pentru a procesa, a stoca si a transfera datele colectate referitoare la zgomot. Folosind o tableta sau un PC echipate cu softul dBWED, utilizatorii pot coordona  pana la cinci dozimetre  simultan. Tehnologia Bluetooth permite utilizatorilor sa analizeze datele la distanta, fara a deranja operatorul la locul de munca, in timpul masuratorii. Astfel datele masurate reflecta perfect conditiile actuale de munca.

Cu o singura apasare a unei taste, utilizatorul poate lansa procesul de masurare in conformitate cu configuratia pres-setata in memorie, cu o durata record de 50 de ore.

Softul dBLEXD furnizat im preuna cu dozimetrul WED, permite procesarea ulterioara a datelor obtinute, in conformitate cu standardele si reglementarile in vigoare.